Podcast: Volwassen leiderschap

In de vierde podcast in de serie “Voorbeeldig Leiderschap” introduceer ik “Volwassen leiderschap” als derde weg in de stijl van leidinggeven. Daarin reageer ik op politiek commentator Kees Boonman, die zaterdag 2 februari in het NPO Radio 1 Nieuwsweekend zei dat politici weer tegen de wind in moeten durven fietsen. Toen ik dat Boonman hoorde zeggen, wilde ik dit gebruiken in deze podcast.

In deze podcast wat volgens mij volwassen leiderschap is en hoe je ervoor kunt zorgen dat je zelf op een volwassen manier leiding geeft.

04 Volwassen Leiderschap – Podcast serie Voorbeeldig Leiderschap – Ministrare

Wil je reageren? Doe dit dan op podcast@ministrare.nl.

Alle andere podcasts uit de serie “Voorbeeldig Leiderschap” zijn te hier te beluisteren. De volgende podcast verschijnt donderdagmiddag 14 februari 2019. Wil je geen aflevering missen? Vul dan jouw gegevens hieronder in en ontvang automatisch een bericht als er een nieuwe podcast is gepubliceerd.