Soms heb je geen stevige coachvraag, maar zou het wel fijn zijn als je zo eens even met iemand van buiten de organisatie zou kunnen sparren. Even objectief verschillende opties langslopen, waarna jij weer verder kunt. Dat kan in het vijgenboom gesprek

In het vijgenboom gesprek spreek je vertrouwelijk en zonder verplichtingen over jezelf. Het is een gesprek van hart tot hart over alles wat je bezig houdt. In het vijgenboom gesprek help ik je even afstand te nemen van de hectiek en dynamiek van uw dagelijks leven. Ik breng je in verbinding met jezelf en wat jij belangrijk vindt.

Nee, het vijgenboom gesprek is geen geiten-wollen-sokken geleuter met een kopje koffie en een koekje. Het gaat echt ergens over. Laat je verrassen in een eerste vrijblijvend gesprek.

Waarom noem ik dit een vijgenboom gesprek?

Iedere boom heeft zorg nodig om vruchten te kunnen geven. Onder goede omstandigheden kan de de vijgenboom zelfs bijna het hele jaar vrucht geven. Daarom gunde men in het oude oosten elkaar ook om te genieten onder de vijgenboom. Dan had je het goed en leefde je in voorspoed en in vrede met je omgeving.

Dit vind ik een prachtig en aansprekend beeld voor onszelf. Als we goed voor onszelf zorgen, genieten we van de vruchten, zoals de wijze koning Salomo eens heeft gezegd.

Interesse?

Bel 0574 – 745 005 of stuur een E-mail