Micro avontuur incompany

Deze foto maakte ik tijdens een van mijn wandeldagen. Het was op de kruising van de Puinweg en de Kletterstraat. Ik heb er echt wel even op gestudeerd en over nagedacht terwijl ik er naar stond te kijken. Klopt dit wel? En wat vind ik er eigenlijk van? Hoe diep ik er ook over nadacht, ik kwam daar op dat moment niet uit. “Ach laat ook maar”, dacht ik toen. Inmiddels weet ik wat ik ervan vind.

Soms moet je even afstand nemen om tot inzicht te komen. Fouten maken doen we allemaal. Maar niet iedereen is in gelijke mate creatief. Bij sommigen duurt het soms wat langer voordat je ziet wat de ander al veel eerder als oplossing had gevonden. Dat kan er mee te maken hebben dat we letterlijk even afstand moeten nemen. Door uit de bestaande situatie te komen, kom je dan tot soms verrassende inzichten.

Sinds de start van Ministrare in 2008 heb ik tientallen heidagen georganiseerd. Op een interactieve manier gaan we met elkaar de helikopter in om onszelf, elkaar en het samenwerken van een afstandje te bekijken. Dat kan binnen met een korte buitenactiviteit. Maar we kunnen het ook omdraaien.

Zoek jij een alternatieve manier om met jouw team of bedrijf de hei op te gaan? Wil jij met elkaar even letterlijk afstand nemen en nadenken over jullie werk en samenwerken? Bel of mail mij dan.