Micro Avontuur van één dag

Een Ministrare Micro Avontuur is dé kans om eens goed met jezelf in gesprek te gaan. Het recept van dit eendaags Micro Avontuur van Ministrare is eenvoudig:

  • Ongeveer 15 km wandelen in een uitgestrekt natuurgebied
  • Ontmoeting, gesprek en bezinning
  • Genieten van wat we zien
  • Kleine groep

Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina en wandel een dag mee.

Als je de kans hebt om onverwachte dingen te zien, dan laat je die toch niet lopen? Dat is het avontuurlijke deel. Tijdens een Micro Avontuur zijn we daar niet perse naar op zoek. Het overkomt ons.

Deze hinde zag ik aan het eind van een van mijn wandeldagen in het bos bij Kootwijkerzand. (c) Copyright – Ministrare – Klaas Quist

De grote waarde van een Micro Avontuur is jij een dag even helemaal gericht bent op jezelf. Dat is het Micro deel. Jouw doelen, dromen en daden houden we tegen het licht. Zo geef je leiding geven aan jezelf.

Data 2019

We wandelen op een maandag. Omdat dit de meeste kans geeft op rust. Op de volgende dagen ben je van harte welkom mee te wandelen in prachtige natuurgebieden waar ik graag kom.

  • 4 maart (Kuinderbos)
  • 1 april (Dwingelderveld)
  • 6 mei (Kootwijkerzand
  • 3 juni (Dwingelderveld)

Tijd

Van 10:00u – 19:30u

Door op het midden van de ochtend te starten, hebben we geen last van files. We eindigen ons Micro Avontuur met een eenvoudige warme maaltijd.

Investering

De investering voor het Ministrare Micro bestaat uit twee delen:

  • een vast deel van € 12,50 per persoon. Dit is voor de kosten die ik voor deze dag maak. Ze dienen voorafgaand aan ons Micro Avontuur te worden betaald. Hiervoor krijg je na inschrijving een instructie.
  • een vrij deel. Jij bepaalt na afloop van het Micro Avontuur zelf wat jij voor deze dag wilt betalen.

Je vraagt je misschien af waarom ik dat doe. Ik heb allerlei berekeningen gemaakt om de waarde van deze dag in geld uit te drukken. Ik merk in toenemende mate dat ik daar niet gelukkig van word. Daarom laat ik dat los. Ik laat het over aan jou. Dit geeft mij een heerlijk vrij gevoel.

Doe mee. Meld je aan via onderstaande formulier

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Mobiele nummer (verplicht)

Factuurgegevens

Bedrijf / organisatie

Adres of Postadres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Ik heb over dit micro avontuur gehoord via (verplicht)

Annuleringsvoorwaarden
Na verzenden van dit inschrijfformulier, gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in waarbinnen je kosteloos van gedachten kunt veranderen. Hierna is je inschrijving dus definitief. Als je hierna annuleert, ben je vaste kosten kwijt. Het is wel mogelijk om, in overleg, iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen.

Betalingsvoorwaarden
De investering voor het Ministrare Micro bestaat uit twee delen. Een vast deel van € 12,50 per persoon. Dit is voor de kosten die ik voor deze dag maak. Ze dienen voorafgaand aan ons Micro Avontuur te worden betaald. Hiervoor krijg je na inschrijving een instructie. Het tweede deel is een vrij deel. Jij bepaalt na afloop van het Micro Avontuur zelf wat jij voor deze dag wilt betalen.

Ja, ik ga akkoord met de annulerings- en betalingsvoorwaarden.

Aanmelding
Er is beperkte plaats. Indeling gebeurt op basis van volgorde van inschrijving.